The Prodigy in november opnieuw naar Amsterdam!

prodigy

The Prodigy heeft een flinke comeback gemaakt met nieuwe schijf ‘Invaders Must Die’. Drie gigs in een jaar tijd op onze bodem, zo populair zijn de Britse helden. De dance-pioniers waren in maart nog in ons land voor een show. Ze staan natuurlijk op Lowlands in augustus, maar in het najaar komen ze alweer terug. Op 23 november geeft The Prodigy een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Liam Howlett, Keith Flint en Maxim – die ondertussen al twee decennia bezig zijn – brengen in de HMH nieuwe nummers ten gehore van ‘Invaders Must Die’, danceknallers die naadloos aansluiten op oude klassiekers als ‘Out Of Space’, ‘Voodoo People’, ‘Smack My Bitch Up’ en ‘Firestarter’, die ongetwijfeld ook langs komen.

De concertkaarten voor hun maart gig in de Melkweg waren binnen drie minuten de deur uit. Ben er dus op tijd bij voor een ticket voor hun november show in de HMH, waar het Engelse viertal Enter Shikari als support-act zal fungeren. De voorverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur. Een ticket kost 36 eurootjes.

Plaats een reactie