Video: eerste live uitvoering Wilco & Feists ‘You And I’

wilcofeistlive1klKomende dinsdag 30 juni is ‘ie er dan, de nieuwe Wilco schijf ‘Wilco (The Album)’. Nou vertelden we al over het duet van Jeff Tweedy en co met lieftallige zangeres Feist, dat er op staat. Afgelopen donderdag gaf Wilco een optreden in het Wiltern Theatre in Los Angeles. Daar brachten de Amerikaanse band en Feist voor het eerst buiten de studio het nummer ‘You And I’ ten gehore. Dankzij YouTube kunnen we nu net doen of we daar allemaal gewoon bij waren. Bekijk die video (en nog meer live spul)!

Maar we hebben nog meer live actie voor je. Wilco was een dag eerder – woensdagavond 25 juni – op bezoek bij de Amerikaanse talkshow van Conan O’Brien om het nieuwe, rootsy ‘Summerteeth’-achtige nummer ‘You Never Know’ te spelen (check Tweedy in dat knetter rode pak!): HIER te bekijken.

Bovendien is er vanavond voor nop om 23.00 uur een webcast te streamen van een gig van Wilco in de Greek Theatre in Berkeley (Californië). Deze is via de bandsite te bekijken en beluisteren, of je downloadt daar even de Wilco iPhone applicatie en je haalt de live stream naar je toe.

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: