Nine Inch Nails & Jane’s Addiction toch naar NL: 8 juli in de HMH

We kondigden ‘em eerder al aan: de als het goed is allerlaatste live tournee van Nine Inch Nails. We hebben er op gehoopt en voor geduimd, en gisteravond kregen we een ‘persoonlijk’ Twitter update mailtje van frontman Trent Reznor in de box; NIN slaat ons land gelukkig toch niet over!

De zomertournee karavaan – met Jane’s Addiction en support act Street Sweeper – doet op 8 juli de Heineken Music Hall in Amsterdam aan.

NIN stond al wel geprogrammeerd voor gigs bij de festivals Rock Werchter en Roskilde. Trent Reznor en zijn aanhang zullen tevens een paar optredens doen in Duitsland (Dusseldorf en Berlijn) eind juni. En er zijn data toegevoegd in Zweden, Luxemburg en andere Europese steden. Hier houd je bij wat er nog wordt toegevoegd aan optredens.

Je kunt je vast voorbereiden op de komst van deze twee fijne acts, want er is zoals gezegd een speciale tour EP uitgebracht om te downloaden.

De officiële NIN-website geeft aan dat de voorverkoop voor de show op 8 juli komende donderdag 9 april om 10.00 uur van start gaat. De leden van nin.com – je kunt je overigens gratis registreren – mogen maandag 6 april vanaf 17.00 uur al kaartjes kopen. Een ticket kost tegen de vijftig euro.

Tags: , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: